19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSteguletele „DA PNL-PD“ ale liberalilor au facut front comun cu balonasele albastre ale democratilor in Sala Unirii

Steguletele „DA PNL-PD“ ale liberalilor au facut front comun cu balonasele albastre ale democratilor in Sala Unirii

Primul miting comun al liberalilor si democratilor, dupa ratificarea aliantei PNL-PD, a adunat peste 1.000 de persoane in Sala Unirii a Palatului Parlamentului. Democratii au sosit la intrunire cu baloane albastre, iar liberalii au intrat in Sala Unirii fluturind stegulete cu inscriptia „DA PNL-PD“. In asteptarea celor doi lideri, membrii de vaza ai celor doua formatiuni politice s-au grupat cuminti, dupa rang si spectru politic, in partea dreapta liberalii, iar in cea stinga democratii. Nici Basescu si Stolojan nu au stricat asezarea, ocupindu-si locurile in aceeasi formula.

In emotia si frenezia celor din sala, care agitau baloane si stegulete, aplaudind zgomotos intrarea in sala a celor doi copresedinti, o femeie in virsta agita o icoana si scanda lozinci impotriva PSD, asigurindu-i pe cei prezenti ca actuala putere „sigur va cadea“. Incurajat pe semne de previziunile batrinei, Theodor Stolojan a declarat ca „alianta nu va face nici un fel de acord cu PRM si PSD. Pentru alte partide ramine deschisa o posibila colaborare postelectorala, chiar si la guvernare, daca acele partide vor ajunge in parlament.

In ceea ce priveste UDMR, presedintele liberalilor a precizat ca este exclusa orice fel de legatura, deoarece „aceasta formatiune face troc politic cu PSD“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS