25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccidentat in timp ce dormea pe carosabil

Accidentat in timp ce dormea pe carosabil

Un gorjean din Ticleni care a vrut sa isi petreaca noaptea alaturi de amanta a fost urmarit de ghinion. In timp ce isi plimba iubita cu masina, acesta a accidentat grav un barbat care dormea in mijlocul strazii, apoi a fugit de la locul incidentului.

Victima se numeste Nastasie Lascu, de 36 de ani, si muncea cu ziua. Cind era platit, Lascu mergea la bar si bea toti banii. Miercuri a baut din nou peste masura si a adormit in mijlocul strazii, fiind calcat de o masina.

Politistii gorjeni au lucrat toata noaptea pentru rezolvarea acestui caz, incercind sa dea de urma soferului vinovat. Ieri-dimineata, politistii au descoperit un suspect, impotriva caruia au prea putine probe. Barbatul banuit ca ar fi autorul accidentului a recunoscut ca a comis fapta doar pentru ca sotia lui sa nu afle ca dorea sa-si petreaca noaptea cu alta femeie.

Nastasie Lascu se afla internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Craiova, avind sanse minime de supravietuire. In functie de rezultatele expertizei la care va fi supus autoturismul gorjeanului, politisti vor stabili daca au de-a face cu masina care l-a lovit pe Nastasie Lascu. Nu este exclusa nici varianta ca barbatul sa mai fi fost calcat si de alta masina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS