16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectori cu diplome de merit si trofee pentru performantele sportive ale elevilor

Directori cu diplome de merit si trofee pentru performantele sportive ale elevilor

Conducerea ISJ Dolj a prezentat la sedinta cu directorii unitatilor de invatamint de ieri o sinteza a raportului privind starea invatamintului preuniversitar in judet pe anul scolar 2002-2003. In acelasi cadru s-a prezentat planul managerial unic al inspectoratului, pe baza caruia directorii unitatilor scolare vor realiza propriul plan managerial.

Inspectorul general Constantin Busoi a vorbit despre unele disfunctii la incadrarea cu personal didactic si rezolvarea eventualelor neconcordante privind repartizarea cadrelor didactice la inceputul acestui an scolar. El i-a criticat pe unii directori de scoli din mediul rural care nu au primit cadrele didactice repartizate pe post sau catedra, in urma cistigarii concursului de titularizare, precizind ca impotriva acestora se vor lua masuri dintre cele mai severe. Inspectorul general adjunct al ISJ Dolj, Florea Gaina, a anuntat public graficul inspectiei scolare pentru anul de invatamint 2003-2004. Reprezentantul firmei SIVECO, prof. Radu Jugureanu, care trebuia sa prezinte proiectul AEL (asistentul educational in licee – n.r.), a lipsit nejustificat.

Ineditul a constat in decernarea de diplome de merit si trofee unor directori ale caror scoli au obtinut performante sportive de exceptie la nivel national. Dintre acestia ii amintim pe Ioana Popescu – directoare la Colegiul National „Elena Cuza“ -, a carei echipa feminina de baschet a cucerit locul I pe tara, directorul Mihai Vila de la Scoala „Sfintul Vasile“, a carei echipa de fotbal a cucerit locul I pe tara si medalie de bronz (locul III) la campionatul european, directoarea Natalia Firan Necolis de la Scoala Giurgita, cistigatoare a locului I pe tara la tetratlon atletic, si directoarea Marioara Ciobanu a Scolii nr. 21 din Craiova, cistigatoare a primului loc pe tara la gimnastica aerobica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS