11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorii de la Sanatate si Agricultura si-au dat demisia din Consiliul Judetean Dolj

Directorii de la Sanatate si Agricultura si-au dat demisia din Consiliul Judetean Dolj

Fosta subprefecta Elena Serbanoiu va ocupa un loc de consilier

Directorul Directiei de Sanatate Publica Dolj, Constantin Ecobici, si cel al Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dan Nedu, si-au dat demisia din consiliul judetean, deoarece cele doua ministere au decis ca functiile celor doi sint incompatibile cu statutul de ales local, conform pachetului de legi anticoruptie. Acestia se adauga altor doi consilieri, Constantin Raducanoiu (director la SC PARC TURISM SA) si Gheorghe Draga (director economic la Primaria Filiasi), care au demisionat din consiliu in baza acelorasi legi.

Pe locurile ramase libere in consiliu, partidele politice de provenienta ale celor demisionati vor propune oameni noi, supleantii pe listele intocmite la ultimele alegeri locale.

Unul dintre ei este fosta subprefecta de Dolj, Elena Serbanoiu, care va veni, din partea PSDR, pe locul lui Raducanoiu. De asemenea, pe lista propunerilor pentru consilieri mai figureaza Tudor Marica, Gheorghe Buzatu si Alin Vladut. Pretendentii trebuie validati astazi, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS