17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateControlorii serviciilor de gospodărire comunală şi-au deschis filială la Slatina

Controlorii serviciilor de gospodărire comunală şi-au deschis filială la Slatina

La Slatina a fost inaugurată joi Agenţia Teritorială 4 Sud-Vest Oltenia a Autorităţii Naţionale de Reglementare a Serviciilor Publice de Gospodărire Comunală (ANRSC).

La deschidere a fost prezent insuşi preşedintele instituţiei, Ioan Radu, care a participat la o intilnire cu şefii serviciilor gospodăreşti şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din judeţele care vor ţine de Agenţia Teritorială 4 Sud-Vest Oltenia: Dolj, Mehedinţi, Gorj, Olt şi Vilcea. Director al instituţiei din sudul ţării a fost ales, „prin concurs“ – după cum a ţinut să precizeze Ioan Radu, inginerul Adrian Burea, fost şef al Biroului Tehnic al ACETI Slatina. ANRSC şi filialele sale din ţară urmăresc imbunătăţirea calităţii serviciilor publice de gospodărire comunală din judeţele ţării.

Ioan Radu a precizat de ce a fost deschisă filială la Slatina. „Am ales Slatina datorită faptului că aici nu există alte filiale locale ale unor instituţii internaţionale financiare sau de acest gen, dar şi pentru relaţiile mele foarte bune cu autorităţile locale şi, de ce să nu recunosc, datorită implicaţiilor mele in stabilirea unui centru de invăţămint deschis la distanţă in oraşul de pe Olt“. Apoi, Ioan Radu a purtat discuţii cu conducerile operatorilor din sfera serviciilor comunale, invitaţi la intilnire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS