9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLupte de strada in Tirgu Jiu

Lupte de strada in Tirgu Jiu

• Doua grupuri de tineri care s-au batut in plina strada au scapat doar cu amenzi, aplicate pentru tulburarea ordinii si linistii publice • Cristian V., de 21 de ani, fiul doctorului Vodislav, angajat in cadrul Spitalului Judetean din Tirgu Jiu, a mai fost implicat, in urma cu mai multi ani, in lovirea unui gardian public

Doua bande de tineri care s-au batut au reusit sa scape fara dosare penale. Dupa ce si-au impartit cu generozitate pumni si picioare, batausii au cazut la pace, punindu-i pe politisti in imposibilitatea de a mai putea face ceva. In noaptea de 27 spre 28 august, a avut loc o altercatie la care au participat doua cunoscute gasti de scandalagii din Tirgu Jiu. Incidentele s-au petrecut in fata barului DUAL, de pe strada Victoriei. La scandal au luat parte: Constantin R., de 21 de ani, Cristian V., de 21 de ani, Radu Nicusor P., de 26 de ani, George P., de 20 de ani, si A.D., de 23 de ani, cetatean turc cu domiciliul in Tirgu Jiu.

Avocatii au cazut la intelegere

Angajati ai Serviciului Politiei de Interventie Rapida au reusit sa ii duca pe scandalagii la sediul Politiei Municipale. Tinerii erau clienti mai vechi ai politiei, ei fiind protagonistii mai multor batai de strada care au avut loc la Tirgu Jiu. Printre acestia se afla si Cristian V., fiul doctorului Vodislav, angajat al Spitalului Judetean. Dupa si-au scos certificate medicale pe 15 zile, turbulentii au cazut la pace. Singurul lucru pe care l-a mai putut face politia a fost sa ii sanctioneze contraventional pentru tulburarea linistii si ordinii publice, cu amenzi cuprinse intre zece si 30 de milioane de lei.

Subcomisarul Salvador Caragea, adjunctul comandantului Politiei Municipale, a declarat: „Nu am mai avut ce sa facem. Au fost sfatuiti de avocati sa nu mai depuna plingere unii impotriva celorlalti si au scapat. Amenda totala pentru tulburarea linistii publice a fost de 125 de milioane de lei“.

Fiul doctorului Vodislav a mai participat, in octombrie 1999, la bataia lui Adrian Viga, la acea data gardian public la Inspectoratul Scolar Judetean. Adrian Viga a spus ca, dupa ce nu i-a dat voie unui tinar sa intre in sediul inspectoratului, un grup format din noua persoane, printre care si fiul doctorului Vodislav, i-a administrat o bataie zdravana. Gardianul s-a ales cu multiple leziuni in zona fetei. Adrian Viga i-a dat in judecata pe atacatori, dar si-a retras ulterior plingerea, cazind si el la intelegere cu agresorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS