12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSase incendii in 48 de ore in Mehedinti

Sase incendii in 48 de ore in Mehedinti

Sase incendii s-au produs in ultimele 48 de ore, in judetul Mehedinti, toate cauzate de neglijenta oamenilor, care ignora cu buna-stiinta normele de prevenire si stingere a incendiilor.

Simbata dupa-amiaza, in satul Fata Cremenii, din comuna Prunisor, a ars vegetatia uscata pe 20 de hectare in plantatia de pomi fructiferi, un alt incendiu izbucnind seara, pe o suprafata de 23 de hectare de maracinis, la liziera padurii din satul Olteanca, din comuna Padina Mare.

Duminica, pompierii severineni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje din gospodaria lui Gheorghe Stoian din satul Racova, comuna Ilovat. Focul ameninta sa cuprinda casa si anexele.

Un alt incendiu a izbucnit tot la un depozit de furaje, la gospodaria lui Danila Caprioru, din Schela Cladovei. Incendiul a izbucnit din cauza unui foc lasat nesupravegheat de catre un vecin. La ora 14.30, sectia de pompieri Strehaia a fost solicitata in satul Circeni, din comuna Grozesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje al lui Fanel Pucica, din cauza unei tigari aruncate la intimplare.

Ultimul incendiu s-a produs duminica, la ora 21.30, la o magazie de materiale combustibile din gospodaria Anei Baloi, din comuna Cazanesti, interventia pompierilor salvind casa si anexele gospodaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS