19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajatii ELECTRICA se joaca de-a baba-oarba cu clientii

Angajatii ELECTRICA se joaca de-a baba-oarba cu clientii

Locuitorii de pe strada Aries din Craiova sint nemultumiti ca, in trei zile, furnizarea energiei electrice a fost intrerupta mai bine de 18 ore. De vineri seara, in jurul orei 22.00, si pina simbata la ora 11.00, toti consumatorii de pe strada Aries au fost in bezna.

„Am apelat de nenumarate ori la Deranjamente ELECTRICA si fie suna ocupat, fie dispecera de serviciu era asa de artagoasa ca de-abia am putut sa-i spunem despre ce este vorba. Ne tot zicea ca in citeva minute o sa se remedieze defectiunea“, a spus unul dintre consumatorii nemultumiti.

Situatia s-a repetat ieri-dimineata, cind locuitorii au observat ca incep sa li se dezghete frigiderele si ca nu mai au apa. „Simbata am primit asigurari ca s-a remediat defectiunea si ca nu o sa mai avem probleme. Pe cei de la ELECTRICA ar trebui sa-i dam in judecata pentru ca ni se strica agregatele si aparatura electrica si electrocasnica. Ei fac experiente pe noi si tot ei fac pe suparatii. Daca indraznesti sa le spui pasul, cei de la deranjamente mai au putin si te injura“, a spus Sorina Barbu.

Dana Dinu, purtatorul de cuvint al SC ELECTRICA SA, spune ca sesizarile cetatenilor sint reale, dar defectiunea a necesitat citeva ore pentru remediere.

„Simbata s-a incercat o varianta de alimentare provizorie, care nu a functionat. Transformatorul care alimenteaza aceasta strada se afla la Casa Studentilor si va fi inlocuit. Mai exista si un cablu subteran, care era impuscat si se schimba si acela. Am primit asigurarea ca se va remedia defectiunea“, a spus Dana Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS