23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTeatrul „Elvira Godeanu“ va ramine fara director in plina stagiune

Teatrul „Elvira Godeanu“ va ramine fara director in plina stagiune

Marian Negrescu: „Au uitat toti ca am facut un teatru pentru oras. Acum sint un infractor pentru ei“

La putin timp dupa ce va incepe stagiunea, Teatrul din Tirgu Jiu va trebui sa- si gaseasca un alt conducator. Actualul director, Marian Negrescu, cel care a condus aceasta institutie de la infiintare, a decis sa plece. Motivul il constituie scandalul in care acesta a fost implicat pentru un credit pe care l-a facut la banca. Din cauza unei adeverinte de salariat, Negrescu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

„In timp ce altii falimenteaza banci si nu patesc nimic, eu am fost condamnat, desi nu am luat nici un leu de la nimeni. Nici banca si nici institutia unde lucrez nu au fost prejudiciate. Mi-am trecut pe adeverinta de salariat mai putin decit salariul meu cumulat, de la teatrele din Tirgu Jiu si Craiova. S-a ajuns la concluzia ca este o infractiune foarte grava si am fost condamnati la inchisoare cu suspendare si eu, si girantii“, a spus Marian Negrescu.

„Mi-am luat Dacie, nu Ferrari“

Directorul Teatrului din Tirgu Jiu a facut recurs la Curtea de Apel Craiova, unde spera sa i se dovedeasca nevinovatia. Marian Negrescu spune insa ca intreaga sa munca a palit in fata acestei acuzatii si toata lumea il priveste ca pe un infractor, motiv pentru care a decis sa paraseasca teatrul pe care l-a ridicat.

„Au uitat toti ca am facut un teatru pentru oras . Acum sint doar un infractor pentru ei. Dupa ce va incepe stagiunea, voi parasi Teatrul <<Elvira Godeanu>>. Mi se pare ca ma suspecteaza si in ceea ce priveste activitatea de aici. La cei care fura se vede asta in casele pe care le au, in masini. Eu mi-am luat Dacie, nu Ferrari“, a mai spus Marian Negrescu. Acesta a precizat ca, dupa ce va parasi teatrul din Tirgu Jiu, va opta pentru o cariera in capitala tarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS