19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLicitatie cu cintec la Bailesti

Licitatie cu cintec la Bailesti

Mai multi agenti economici si persoane fizice interesate de achizitionarea unui incarcator Wola, care a apartinut SC AGRICOLA Bailesti si a fost scos la licitatie de Circumscriptia Fiscala din localitate, s-au aratat ieri nemultumiti, cind au fost anuntati ca acest utilaj nu poate fi licitat pentru ca primaria a oprit acest proces.

„Este pentru a treia oara cind venim de la Tirgu Jiu pentru a participa la licitatia acestui utilaj. Azi (ieri-n.r.) ne-a anuntat primarul Saceanu ca nu se mai tine licitatia. Nu intelegem de ce l-au mai anuntat in ziar, daca nu vor sa-l vinda. Ne pun pe drumuri, in bataie de joc“, a spus Ion Popescu, unul dintre cei interesati de achizitionarea incarcatorului.

Reprezentantii Circumscriptiei Fiscale Bailesti sustin ca s-a creat aceasta situatie deoarece consiliul local a trimis notificare de incetare a licitatiei, pe motiv ca utilajul a fost subevaluat. „AGRICOLA are debite si catre Consiliul Local Bailesti. Aceasta, in calitate de creditor bugetar, nu a fost de acord cu raportul de evaluare din 2001 si a cerut o noua expertiza. Abia dupa ce se va face aceasta reevaluare, se va scoate utilajul din nou la licitatie. Ne pare rau pentru cei care au venit degeaba la licitatie“, a spus Vasile Pirjol, consilier in cadrul Circumscriptiei Fiscale Bailesti.

Lucian Zaharia, directorul general al Directia Finantelor Publice Dolj, a cerut sa fie analizat dosarul de licitatie. „Deocamdata, am aflat ca utilajul a fost trecut cu pretul de inventar. Acest utilaj ar fi necesar edililor din Bailesti, pentru ca l-ar folosi la deszapezire, si nu putem sa vindem un bun sub valoarea sa reala. Incarcatorul este in stare de functionare si am cerut blocarea licitatiei, pina la studierea dosarului. Voi cere o noua evaluare si vom anunta o alta licitatie.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS