30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInjunghiata pentru o injuratura

Injunghiata pentru o injuratura

De Sfinta Maria, o batrina de 64 de ani, din comuna doljeana Almaj, a fost injunghiata de concubinul ei cu 15 ani mai tinar pentru ca l-a injurat

Lucica Morarescu, de 64 de ani, si Nicolae Patru, de 49 de ani, ambii din comuna Almaj – Dolj, sint impreuna de o buna bucata de vreme, in ciuda diferentei de virsta de un deceniu si jumatate. Certurile erau ceva obisnuit intre cei doi, devenise obisnuinta chiar si bataia pe care femeia o mai incasa din cind in cind de la iubitul ei. Doar ca, de Sfinta Maria, in loc de pumni si palme, batrina s-a ales cu un cutit in burta.

„Nu stiu de ce mi-a venit mie asa, sa-l injur“

Cei doi au inceput sa se certe inca de dimineata, cind femeia s-a aratat intrigata de faptul ca barbatul, in loc sa astepte nerabdator bunatatile pregatite de ea pentru masa de prinz, s-a apucat sa sape dupa rime prin ograda, ca sa plece la pescuit. Conflictul a fost dezamorsat de baiatul femeii, special chemat ca sa calmeze spiritele.

Dar impacarea n-a durat decit pina la cina, cind, la un moment dat, Lucica l-a injurat pe Nicolae, amintindu-si de cearta de mai devreme. „Nu stiu de ce mi-a venit mie asa, sa-l injur“, a spus femeia. Atit i-a trebuit concubinului, care, fara nici o ezitare, a luat cutitul de pe masa si i l-a azvirlit Lucicai in burta.

„N-am baut decit zeama de corcoduse facuta in casa“

Transportata imediat la Spitalul de Urgenta din Craiova, victima a fost supusa unei interventii chirugicale, dind de furca medicilor din Clinica de chirurgie II, din cauza ca era intr-o stare avansata de ebrietate.

„N-am baut decit zeama de corcoduse facuta in casa, ca n-am bani sa-mi cumpar de-alea scumpe“, a motivat pacienta in fata cadrelor medicale. Doar ca, lipsita de portia ei zilnica de zeama de corcoduse, femeia a facut o criza in noaptea de duminica spre luni, cind a incercat sa-si scoata furtunul de drenaj din burta, spre disperarea unicei asistente de serviciu pe sectie, care a linistit-o cu greu. Cit despre amantul cu 15 ani mai tinar, Nicolae Patru, acesta a ajuns in arestul politiei, Tribunalul Dolj dispunind ieri arestarea sa preventiva pentru 27 de zile. Acuzat de tentativa de omor, barbatul risca sa stea pina la zece ani in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS