17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBulucea invita PNA-ul sa-i controleze averea

Bulucea invita PNA-ul sa-i controleze averea

Edilul sef se lauda ca din banii familiei pune la pusculita in jur de 500 de milioane pe an

Deranjat ca toata lumea il intreaba de unde a scos 1,2 miliarde de lei ca sa plateasca avansul la vila ANL pe care si-o construieste in viitorul cartier rezidential din spatele Parcului „Nicolae Romanescu“, primarul Craiovei, Vasile Bulucea, a declarat ieri ca face economii din veniturile familiei si invita PNA-ul sa-i ia averea la puricat:

„Mie imi intra in casa, lunar, in jur de 50 de milioane de lei. Am pensia, de cinci milioane, salariul de la primarie, 14 milioane in mina, iar fetele cistiga impreuna vreo 26-27 de milioane. Una este conferentiar universitar, iar cealalta- doctor. Apoi, mai ia si nevasta-mea o pensie mica de vreo doua milioane. Cit sa dau pe mincare, ca mai mult de zece milioane pe luna nu dau“. In felul acesta, primarul ar stringe la pusculita in jur de 40 de milioane in fiecare luna, adica o jumatate de miliard pe an.

„Pot sa vina cei de la PNA sa-mi cerceteze averea. De altfel, eu am si dat un raport cu veniturile si cheltuielile mele. Din banii astia am avut cum sa string 1,2 miliarde pentru vila ANL din spatele parcului. Mai bine m-ar intreba pe ce am cheltuit atitia bani, nu de unde am avut de vila. Pai eu am fost demnitar opt ani in orasul asta, am fost ministru, si am avut cum sa string“.

Bulucea a mai afirmat ca in prezent locuieste la una dintre fete, in apartamentul de pe strada Constantin Brancusi. Cit despre apartamentul din Bucuresti, de linga Ambasada Germaniei, acesta ne-a lasat sa credem ca ar plati o chirie de 620.000 de lei pe luna.

La cit de stringator pare primarul, si avind in vedere ca, dupa propriile declaratii, banii pentru vila i-ar fi putut stringe in cel mult doi ani, nu este exclus ca in viitorul apropiat conturile lui Bulucea sa scoata la iveala noi surprize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS