14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVinzarea spatiilor de prestari servicii din Craiova s-a impotmolit la evaluatori

Vinzarea spatiilor de prestari servicii din Craiova s-a impotmolit la evaluatori

La mai bine de o jumatate de an de la punerea pe tapet a problemei, autoritatile craiovene se lupta inca sa gaseasca evaluatori pentru vinzarea celor aproape 40 de spatii comerciale de prestari servicii care au apartinut statului.

Potrivit consilierului municipal Emilian Stefirta, membru in comisia de vinzare a spatiilor, pina acum au avut loc doua licitatii pentru desemnarea unui evaluator profesionist. In timp ce la prima nu s-a prezentat numarul cerut de candidati, pentru cea de-a doua concureaza patru evaluatori.

„Saptamina viitoare ne vom decide asupra a doi dintre evaluatori, iar pe anumite spatii comerciale vom incrucisa evaluarile ca sa nu fim acuzati de partinire. La noi, intreg procesul este inca intr-o stare incipienta, cu toate ca in alte judete aceste spatii s-au si vindut deja“, a spus Stefirta.

Vinzarea spatiilor de prestari servicii din oras a fost pina acum subiect de dispute in cadrul sedintelor Consiliului Local Craiova, cind consilierii opozitiei si cei ai puterii s-au acuzat reciproc ca vor sa-si plaseze oamenii in pozitii privilegiate pentru cumpararea imobilelor.

Ultima dintre dispute privea „recompensele“ de cite cinci milioane de lei pe care urma sa le aiba consilierii din comisia de vinzare, ocazie cu care bonusul pentru munca depusa a fost redus la jumatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS