15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a omorit consateanul cu o lovitura de cutit

Si-a omorit consateanul cu o lovitura de cutit

Un conflict izbucnit intre doi localnici intr-un bar din comuna Greci, Mehedinti, luni seara, a degenerat intr-o bataie finalizata cu un omor. Politistii din localitate au fost sesizati, in jurul orei 20.00, ca in fata barului din comuna, Constantin Bora, de 47 de ani, fara antecedente penale, i-a aplicat o lovitura cu cutitul, in zona inimii, lui Dumitru Bora, de 52 de ani, in urma careia acesta a decedat. Politistii din Strehaia si Greci s-au deplasat in zona pentru a-l identifica si depista pe autorul crimei, acesta fiind retinut la scurt timp.

„M-a apucat de nas, m-a injurat si m-a amenintat ca ma omoara!“

Criminalul si-a recunoscut fapta. „Luni, in jurul orei 16.00, m-am dus cu fata mea, de opt ani si jumatate, sa mulg oile, la stina, si sa tai un miel. Cind am ajuns la stina, am constatat ca nu pot sa-l sacrific, pentru ca nu aveam apa suficienta ca sa spal carnea. Am renuntat si m-am dus acasa, dar

n-am stat mult, ca am plecat cu bicicleta in sat sa-mi iau un pachet de tigari. Pe drum, am oprit bicicleta si am intrat in vorba cu niste sateni, printre care era si victima“, a spus Constantin Bora. Barbatul si-a continuat drumul impreuna cu un inginer din comuna, hotariti sa bea o bere impreuna.

„N-am apucat sa beau prea mult, ca a venit Dumitru Bora cu fratele lui si cu un prieten si s-a luat de mine, desi nu i-am facut nimic. M-a apucat de nas, m-a injurat si m-a amenintat ca ma omoara. Mi-a dat doi pumni in stomac si un dos de palma, iar apoi a luat un scaun si a vrut sa ma loveasca. M-am ferit cu mina, dar a mai dat cu doua scaune. Cind am vazut ca nu se mai opreste, am scos si eu cutitul de la briu. S-a napustit spre mine si atunci nici

n-am stiut ca l-am taiat. M-am dus la dispensar sa chem medicul sa-l ingrijeasca, iar apoi am sunat la politie si am spus ce am facut.

M-am aparat, n-am facut altceva“, a mai declarat criminalul.

Constantin Bora a fost arestat ieri preventiv, pe o perioada de 30 de zile, si risca o pedeapsa cu inchisoarea de pina la 15 ani. Potrivit politistilor, intre victima si criminal nu exista nici o legatura de rudenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS