17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe infiinteaza posturile de inspectori pentru tineret

Se infiinteaza posturile de inspectori pentru tineret

Ministrul educatiei, Alexandru Athanasiu, a emis un ordin privind organizarea compartimentelor de tineret in cadrul inspectoratelor scolare. Potrivit ordinului, se aproba infiintarea compartimentelor de tineret in toate inspectoratele scolare din tara „prin preluarea activitatii desfasurate in domeniul tineretului de la fostele directii pentru tineret si sport“.

Integrarea personalului in aparatul propriu al inspectoratului scolar se va face cu incadrarea in creditele bugetare aprobate cu aceasta destinatie pentru anul 2003. Persoanele incadrate pentru activitatile din domeniul tineretului din cadrul fostelor directii judetene pentru tineret si sport vor fi preluate fara concurs de catre inspectorate, avind nevoie doar de avizul secretarului de stat pentru tineret din cadrul MECT. Potrivit aceluiasi ordin, posturile vacante vor fi ocupate prin concurs, organizat de Directia Programe pentru Tineret din MECT.

La ISJ Dolj, sint trei posturi de inspectori / consilieri pentru tineret, din care doua sint vacante, in timp ce ISJ Caras-Severin are prevazut in organigrama un singur post, deja ocupat. Inspectoratul scolar gorjean are doua posturi, dar ocupate, iar la ISJ Olt si ISJ Vilcea situatia este identica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS