18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBoschetarul Gicuta isi asteapta moartea linga container

Boschetarul Gicuta isi asteapta moartea linga container

Locatarii blocului 146 din cartierul Craiovita -Noua au gasit ieri-dimineata, in jurul orei 9.00, un barbat inconstient cazut linga unul dintre containerele de gunoi. Dupa ce au incercat in zadar sa-l trezeasca, oamenii au crezut ca e mort si au anuntat Serviciul de Ambulanta. La fata locului a fost trimis un echipaj SMURD.

Cadrele medicale s-au confruntat insa cu o problema care le-a luat pe nepregatite. Boschetarul a prins dintr-o data viata chiar in momentul in care i se lua pulsul si a inceput sa strige ca el nu vrea la spital.

„La ce sa ma ridic? Nu mai vreau la spital, ca acolo nu imi fac aia nimic. Aici e casa mea. Nu vezi ca e frig afara, bate vintul“, a spus el, refuzind ajutorul. La insistentele boschetarului, cadrele medicale nu au mai avut altceva de facut decit sa plece.

Barbatul s-a aratat cooperant intr-o singura privinta. A acceptat sa-si spuna numele. Il cheama Marcel Gicuta, are 65 de ani si este craiovean. Cindva a avut si o casa, dar nu-si mai aminteste in ce cartier. Gicuta nu vrea decit sa fie lasat sa moara in pace. Acolo, linga container.

Vizibil slabit – locatarii spuneau ca nu a mincat nimic de mai bine de 24 de ore -, s-a intins mai confortabil pe asfaltul care ii servea drept dormeza si cu bratele incrucisate pe piept astepta sa vina somnul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS