13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Stiri diverse

Negocieri secrete pentru posturile platite la Consiliul Judetean Dolj
Consilierii doljeni si-au impartit politic locurile ramase libere in Consiliile de Administratie ale institutiilor din subordinea CJ, departe de urechile indiscrete ale presei

In sedinta ordinara de joi a Consiliului Judetean Dolj s-au ales noi reprezentanti in Consiliile de Administratie ale regiilor si societatilor aflate in subordinea institutiei, ca urmare a locurilor ramase libere in urma aplicarii Legii nr.161/2003, privind incompatibilitatile.

In Consiliul de Administratie al Regiei Autonome Aeroportul Craiova, a fost numit Marian Slavu, in timp ce la SC Parc Turism au intrat Ion Prioteasa, unul dintre vicepresedintii PSD Dolj si favorit in cursa pentru ocuparea functiei de presedinte executiv al filialei judetene a partidului de guvernamint, precum si Horatiu Buzatu, presedintele PNL Dolj. Cenzori au fost numiti Tudor Sorin, Stefan Croitoru (PSD) si Sorin Raducan (PSD). La societatea de Lucrari Drumuri si Poduri, mai cunoscuti dintre cei numiti sint Dumitru Dolea (consilier municipal PRM), Alexandru Brezniceanu (PD) si Constantin Raducanoiu (PSD).

In ceea ce priveste propunerile mentionate, pentru care se plateste indemnizatie, consiliul a avut unanimitate, deoarece posturile au fost negociate intre partide cu usile inchise pina cu putin timp inainte de inceperea sedintei, departe de urechile indiscrete ale presei.

Pe fata, s-a votat doar pentru un loc neplatit

Cit despre ocuparea unui loc in Autoritatea Judeteana de Ordine Publica, unde nu se plateste nici un leu (dupa alte dispute, intr-o alta sedinta de consiliu), bataia pe voturi s-a dus intre consilierul PUR Alexandru Busuioc si cel al PD, Nucu Marinescu, cel care s-a autopropus in cadrul sedintei. Din 37 de voturi exprimate, 35 au fost valabile, iar Busuioc a cistigat la mustata, cu 18 voturi pentru, cu unul singur in fata lui Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS