25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterviu cu directorul BC Carpatica Sucursala Craiova - dl. Rusu Ion

Interviu cu directorul BC Carpatica Sucursala Craiova – dl. Rusu Ion

Reporter: Domnule director Rusu Ion, Banca Comerciala Carpatica este una dintre cele mai prezente banci pe piata bancara romaneasca. Cum explicati dvs., de aici, din Craiova, acest lucru?

Director: Explicatia este simpla. Banca dispune de o strategie foarte exacta de dezvoltare, dispune de capitaluri suficiente, are un management performant la toate nivelurile si nu face rabat de la calitatea relatiei sale cu clientii. Aceste considerente au facut ca banca sa se impuna in mod serios si profesionist in piata, dispunind acum de o retea de 31 de unitati, urmind ca de la 1 august sa deschida a treia unitate in Bucuresti, din 1 septembrie a doua unitate in Arad si o sucursala in Miercurea Ciuc.

Reporter: Referitor la oferta, va rugam sa le detaliati cititorilor nostri ce pot gasi la Carpatica Craiova.

Director: In primul rind, mereu aer proaspat. La noi, clientul este partener egal de afaceri al bancii. In acest context, oferim pentru economisire depozite si certificate de depozit cu dobinda avantajoasa (Depozitul Stefan cel Mare cu dobinda de 17,5%, Depozitul Brukenthal cu 16%, certificatul de depozit Valuta Forte cu 4,5% etc.).

Pentru populatie oferim un pachet de credite, de asemenea, foarte atractiv, compus din:

• „Creditul pe 8 SALARII/PENSII“, un credit oferit atit persoanelor fizice salariate, cit si pensionarilor.

• „Creditul CONFORT“, credit care se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze bunuri de folosinta indelungata si

• „Creditul EXTENSO“ destinat pentru persoanele fizice care doresc sa efectueze lucrari de amenajare si modernizare a locuintei.

Agentilor economici le oferim credite in lei si in valuta atit din fondurile proprii ale bancii, cit si din fonduri KfW (pentru IMM-uri), la dobinzi care se inscriu in oferta pietei, creditele fiind acordate in mod foarte operativ si cu flexibilitate deosebita.

Reporter: Banca Comerciala Carpatica a anuntat in acest an intrarea si pe piata cardurilor. Craiovenii pot avea acces si la cardurile BCC?

Director: Bineinteles. Le stam la dispozitie cu doua produse competitive: cardul MAESTRO PARTENER – destinat persoanelor fizice, si cardul MASTERCARD LIDER – destinat persoanelor juridice.

Avantajele principale ale detinerii cardului Carpatica se refera la faptul ca:

• Permite acces rapid, sigur si comod, 24 ore din 24, la sumele aflate in contul de card de la orice ATM, POS sau de la ghiseele bancilor acceptante de carduri, purtind sigla Eurocard/Mastercard, din tara sau de oriunde in lume.

• Disponibilitatile aflate in contul de card sint purtatoare de dobinda deosebit de avantajoasa (4%) si sint garantate de Fondul National de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

• In cazul in care cardul este alimentat din salariu, posesorul poate beneficia de facilitate de overdraft, putindu-se obtine un credit de pina la trei salarii.

• Permite efectuarea de tranzactii comerciale in vederea achizitionarii de bunuri sau servicii oriunde este afisata sigla Mastercard.

• Elimina riscurile pe care le implica detinerea de numerar.

• Banca va da posibilitatea detinatorului sa efectueze plata facturilor de utilitati sau servicii (apa, gaz, energie electrica, telefon, salubritate etc.), prin intermediul cardului.

Reporter: Sintem convinsi ca si dvs., aici, la Craiova, veti fi in ton cu realizarile bancii in general, iar craiovenii nu vor avea decit de cistigat din relatia cu Banca Comerciala Carpatica. Va dorim succes!

Director: Va multumesc si ii salut pe aceasta cale pe toti actualii si viitorii nostri clienti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS