15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiobanu l-a batut cu furca, de necaz ca n-a putut sa-i violeze nevasta

Ciobanu l-a batut cu furca, de necaz ca n-a putut sa-i violeze nevasta

Un barbat din Strehaia – Mehedinti a luat bataie cu furca pentru ca nu i-a permis unui vecin sa-i violeze sotia.

Gheorghe Robescu, de 55 de ani, s-a pomenit miercuri dupa- amiaza cu vecinul sau, Augustin Ciobanu, de 26 de ani, la poarta. Barbatul venise sa-i ceara cu imprumut putina ca sa-si puna in ea prunele pentru tuica, iar Gheorghe nu l-a refuzat. L-a poftit in curte si l-a servit cu o sticla de tuica. Sa nu stea omu’ in strada pina vine el cu putina. Numai ca, in timp ce Gheorghe se chinuia sa scoata putina din pivnita, musafirul, dorind sa profite din plin de ospitalitatea oferita, ar fi incercat sa-i violeze nevasta. „Eu ma munceam cu putina, iar el tot o indemna pe nevasta-mea sa bea cu el si sa faca prostii impreuna. Daca a vazut ca femeia nu vrea, a incercat sa o violeze. Atunci mi-am pierdut cumpatul. Am luat furca din gradina si m-am dus sa-mi apar nevasta. In timp ce ma luptam cu el, mi-a smuls furca din mina si m-a lovit in cap“, a povestit victima.

In urma loviturii incasate, Gheorghe Robescu a fost internat in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova, cu diagnosticul de traumatism cranian acut deschis.

In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, urmeaza sa fie dispuse masurile corespunzatoare impotriva agresorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS