14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePe strazile Slatinei, asfalt cu tiriita

Pe strazile Slatinei, asfalt cu tiriita

Locuitorii de pe strada Sg. maj. C. Dorobantu din Slatina asteapta, de aproape o luna, ca primaria sa termine asfaltarea strazii. „Cind au venit cu masinile alea am crezut ca, in sfirsit, ne-a auzit Dumnezeu rugaciunile. De ani de zile stateam cu gropile alea aici si nu le vedea nimeni. Anul asta si-au adus aminte si de strada asta, da’ vad ca au revenit la obiceiul prost de a lasa lucrurile sa dureze la nesfirsit“, a spus Cerasela Bujorescu.

Tehnica folosita pentru asfaltarea strazii a ramas aceeasi: mai intii s-au largit vechile gropi si, pe alocuri, s-a apelat chiar la decopertare, apoi… Dumnezeu cu mila! La mai bine de trei saptamini de la decopertarea strazii, aceasta arata ca dupa razboi, cu santuri si gauri in tot locul. Locuitorii din zona si soferii care circula pe aceasta strada din centrul orasului mai spera ca primaria sa nu uite ca are o misiune de indeplinit.

„Se face!“

Viceprimarul municipiului, Marin Postolache, a declarat ca strada respectiva va fi asfaltata, si aceasta cit mai curind: „Chiar de miine- pomiine vom termina ce am inceput pe strada Sg. maj. Dorobantu. Deocamdata am executat operatiunea de frezare pentru ca strada arata foarte prost si am ales sa nu executam niste simple plombari. Vom turna covor asfaltic pe toata lungimea ei, astfel incit sa terminam o data si cu repararea acestei strazi pe care voiam de mult sa o refacem. Deci, se face!..“.

Autoritatile Slatinei au alocat pentru acest an numai pentru plombarea strazilor 5,5 miliarde de lei, suma pentru turnarea de covoare asfaltice fiind mult mai mare.

Strazile pe care urmeaza sa se toarne covor asfaltic pina la sfirsitul anului sint Artileriei si Cireasov. Repararea unei alte strazi din municipiu, Cornisei, a fost aminata pentru anul viitor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS