19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn mehedintean a incercat sa o violeze pe sora prietenului sau

Un mehedintean a incercat sa o violeze pe sora prietenului sau

Parchetul de pe linga Judecatoria Vinju Mare a dispus arestarea preventiva a unui mehedintean acuzat ca ar fi incercat sa o violeze pe sora prietenului sau.

Vasile Vladaianu, de 43 de ani, din comuna Patulele, a fost invitat luni seara la un pahar cu vin, acasa la Nicolae Petrea, din aceeasi localitate. Dupa ce au terminat prima sticla, gazda a plecat la un magazin din comuna, sa mai cumpere doi litri de vin. La intoarcere, sora gazdei i s-a plins fratelui ei ca oaspetele a incercat s-o violeze.

„La fata locului s-a deplasat echipa Politiei Vinju Mare, care a constatat ca Vasile Vladaianu a profitat de faptul ca gazda era plecata si a incercat sa intretina raporturi sexuale cu minora, in virsta de 16 ani“, a spus agent Constantin Barbulescu, de la Biroul de presa al IJP Mehedinti.

Potrivit politistilor, barbatul a fost surprins si de sora victimei, in timp ce ii facea avansuri acesteia. Vasile Vladaianu spune insa ca

l-a asteptat pe prietenul sau, iar cind tinara i-a spus sa plece, a parasit locuinta:

„Am baut doua-trei pahare cu vin, nu mai mult, pentru ca s-a terminat sticla. Prietenul meu s-a dus in sat sa mai ia niste vin si eu am ramas sa-l astept. Sora lui s-a trezit din somn si a zis sa ma duc si eu acasa, ca ea trebuie sa plece la Timisoara, dimineata. Cind am vazut ca insista, am plecat, desi prietenul meu nu mai venise cu bautura. Nici nu am atins-o pe fata, iar acum aud ca as fi incercat

s-o violez“.

Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Vinju Mare, pentru infractiunea de tentativa de viol, iar procurorii au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS