25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Lelesti si-a prezentat demisia

Primarul din Lelesti si-a prezentat demisia

Mai bine timplar decit primar…

Primarul comunei Lelesti, Gorj, Ion V. Popeanga, si-a prezentat demisia prefectului Toni Grebla. Ion Popeanga era pe lista functionarilor publici incompatibili, avind in proprietate un atelier de timplarie in comuna.

Edilul a preferat ca pina la alegeri sa se ocupe de afaceri si sa lase primaria in sarcina viceprimarului, care va asigura interimatul. Primarul din Stejari, Ion Dadulescu, a ramas primar, renuntind la celelalte functii care l-au adus in starea de incompatibilitate.

Si consilierul judetean Ion Lipianu, seful Oficiului Judetean de Cadastru, este in incompatibilitate. Pentru a-si rezolva situatia, consilierul a solicitat in scris conducerii Oficiului National sa il suspende din functie, insa nu a primit inca un raspuns.

Sanda Mischie asteapta sa fie eliberata din functie

Inspectorul scolar general Nicolae Mergea, care a incercat sa isi pastreze scaunul de consilier local la Tirgu Jiu, va demisiona din aceasta functie. Prefectul de Gorj Toni Grebla a spus ca, in urma publicarii noii organigrame a ministerului educatiei, functia de inspector scolar general este publica.

„Nicolae Mergea va demisiona din functia de consilier local. Am primit o adresa de la Agentia Functionarilor Publici si problema a fost lamurita. In incompatibilitate a ramas si sefa DSP, Sanda Mischie“, a declarat Toni Grebla.

Sanda Mischie, care este si consilier local la Tirgu Jiu, a declarat ca va renunta la sefia Directiei de Sanatate Publica.

„Eu mi-am inaintat in termenul legal demisia la minister si pina cind voi fi eliberata din functie voi asigura conducerea institutiei. Nu pot sa va spun cine va veni in locul meu. O sa existe mai multe propuneri si acestea vor fi trimise la minister“, a spus Sanda Mischie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS