17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa Capreni, orele de sport sint luate in serios

La Capreni, orele de sport sint luate in serios

Capreniul este o comuna de sportivi! Chiar daca nu exista nici baza sportiva, nici cine stie ce dotari, se pare ca profesorii sint destul de pasionati de ceea ce fac, iar copiii destul de talentati incit colaborarea dintre ei sa duca la performante. Si cind spunem performante, nu ne referim la citeva locuri codase in cine stie ce competitii intre comune, ci la locuri fruntase in campionatele nationale!

Echipa de fete de la Scoala Generala din Capreni a obtinut premiul I la campionatul national de volei care a avut loc la Botosani, iar baietii s-au clasat pe acelasi loc fruntas, in acelasi campionat, cind acesta s-a desfasurat la Braila. Acestea nu sint singurele medalii obtinute de voleibalistii din Capreni. Anul trecut, la Galati, tot in campionatul pe tara, fetele au obtinut locul IV.

Pentru aceste performante, edilii comunei si parintii medaliatilor „dau vina“ pe profesorul de educatie Constantin Gogirla, care este in acelasi timp si directorul scolii. La cei 61 de ani pe care ii are, profesorul continua sa se preocupe asiduu de copii, sa ghiceasca talentul acolo unde exista si sa-l scoata la iveala prin multa munca si multe antrenamente. Pentru ca la Scoala din Capreni, la orele de sport se transpira mult si, se pare, cu folos.

Greutatea pe care sportul o are in comuna este dovedita si de faptul ca 1 iunie a fost sarbatorit tot cu manifestari antisedentare, cu concursuri de ciclism, multa miscare si premieri mai ceva ca la Formula1, pe treptele primariei. Pentru buna desfasurare a evenimentului, primarul Emil Catanoiu nu s-a dat in laturi de la a opri circulatia pret de citeva minute in ziua respectiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS