22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTiberiu Mateescu a ales sa ramina primarul Scornicestiului

Tiberiu Mateescu a ales sa ramina primarul Scornicestiului

Primarul orasului Scornicesti, Tiberiu Mateescu, vizat in mod direct de Legea 161/2003 (Legea incompatibilitatii) din cauza celor doua firme unde era actionar, a ales functia publica. Pina acum citeva zile, acesta era asociat si administratorul la doua firme de succes, SC FERMA VERDE SRL Teius si SC TRANSFER 5 SRL din Scornicesti. Mateescu a renuntat insa, nu fara tragere de inima, la lefurile primite de la firmele unde era actionar si a optat sa ramina primar.

„Am o treaba de facut si nu pot sa renunt la ea. In plus, am un mandat de dus la capat si nu era sa renunt, asa cum se asteptau unii“, a spus primarul.

Tiberiu Mateescu a devenit cunoscut dupa ce s-a impotrivit deciziei Ministerului Sanatatii de a amenaja in Scornicesti un spital TBC pe scheletul fostului spital orasenesc.

Din cauza scandalului iscat, mutarea bolnavilor TBC de la fostul spital de profil de la Slatina nu a fost efectuata nici pina in prezent, motivele invocate fiind definitivarea tuturor lucrarilor de amenajare a noului spital TBC. Razboiul dintre autoritatile judetului si primarul din Scornicesti pe tema spitalului mentionat este insa departe de a se fi incheiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS