21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hot din Prahova s-a rasturnat cu cisterna

Un hot din Prahova s-a rasturnat cu cisterna

O autocisterna inmatriculata in judetul Prahova, incarcata cu 20 de tone de petrol furat, a fost implicata in noaptea de 19 spre 20 iunie intr-un accident rutier pe raza comunei Dobroteasa- Olt.

Autocisterna s-a rasturnat in curtea unui satean, distrugindu-i acestuia gardul si infestindu-i fintina. Aproximativ o tona de combustibil s-a scurs din cisterna. Autoutilitara marca Iveco cu numarul de inmatriculare PH-78-SNP fusese inchiriata de proprietar, Catalin Georgel Gheorghe, de 23 de ani, unei firme din Ploiesti.

Soferul cisternei se pare ca a pierdut controlul volanului si a intrat in gospodaria lui Haralambie Raris. El a fugit de la locul accidentului si pina in prezent nu a putut fi identificat deoarece patronul firmei care a inchiriat cisterna este internat in Spitalul din Ploiesti, fiind in imposibilitatea de a furniza informatii politistilor.

Titeiul din cisterna a fost sustras din conducta magistrala de petrol a SC CONPET SA, amplasata pe raza comunei Leleasca, la aproximativ zece kilometri de locul accidentului. Politistii au gasit instalatiile artizanale cu care a fost furat combustibilul. Conducerea IJP Olt este in alerta, desfasurind misiuni de cercetare cu politistii din judetele Dolj, Vilcea, Prahova si Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS