19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn barbat a intrat in greva foamei in fata Prefecturii Gorj

Un barbat a intrat in greva foamei in fata Prefecturii Gorj

Un barbat de 40 de ani, din Tirgu Jiu, a intrat ieri in greva foamei, in fata Prefecturii Gorj. Vasile Sanda este casatorit si are doi copii. De pe 2 iunie, familia Sanda a ramas fara apartamentul cu doua camere situat intr-un bloc de pe strada Mioritei din municipiu. Vasile spune ca a fost scos din apartament de catre un executor judecatoresc din Tirgu Jiu.

„Totul a inceput de la un imprumut pe care l-am luat de la un vecin in 2000. Mi-a spus ca imi da 15 milioane si am stabilit cinci milioane de lei dobinda la banii astia. Pina la urma mi-a dat 9,6 milioane de lei. Am facut si un act notarial. M-a dat in judecata sa ii dau banii si a apelat la executorul judecatoresc Enea. Pina la urma m-am imprumutat si i-am platit vecinului datoria, care in final a ajuns la 54 de milioane. Cind a vazut ce se intimpla, domnul Enea a luat alt dosar in care o femeie, Elena Rosoga, imi cerea mie daune morale de 20 de milioane de lei. Dupa dosarul asta a aparut un act de adjudecare a apartamentului si pe 2 iunie ne-am trezit in strada. Cerem anularea acelui act. Noi unde sa stam?“, a spus Vasile Sanda.

Executorul judecatoresc Marin Enea a mentionat: „Eu nu am facut altceva decit sa respect un ordin judecatoresc.“

Vasile Sanda impreuna cu sotia si cei doi copii au fost nevoiti sa doarma pe jos intr-o terasa construita pe un teren concesionat. Tot acolo, intr-o baraca, Vasile Sanda si-a amenajat un miniatelier de cizmarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS