13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarbagallo pregateste trei atacanti pentru Universitatea!

Barbagallo pregateste trei atacanti pentru Universitatea!

Italianul il va aduce in probe si pe fratele lui Daouda

„Gata, nu ma mai gindesc la cine stie ce transferuri, nu mai vreau decit un atacant adevarat!“ – a lamurit Cirtu situatia din lotul Universitatii. Evident, Sorin a vorbit astfel gindindu-se ca pina simbata vor veni Romica Stancu de la Poli „AEK“ si Cornea de la Otelul, doi mijlocasi cu care Universitatea se afla deja in negocieri avansate.

Cum este greu de crezut ca se vor gasi bani pentru aducerea unui virf valoros din tara (Mitrovici, Njock sau Chihaia), probabil ca salvarea lui Cirtu poate veni, asa cum scriam si ieri, dinspre impresarul italian Roberto Barbagallo.

Consultindu-si baza de date si stiindu-l pe Cirtu ca este foarte pretentios, Barbagallo zice ca ar fi gasit trei atacanti dintre care este imposibil ca macar unul sa nu-l convinga pe tehnicianul oltean. Universitatea a si trimis ieri invitatii pe numele celor trei virfuri: brazilienii Barbosa, Fabio Lopez si camerunezul Ben N’Gondo. Ultimul a fost coleg cu Mariko Daouda la Bellinzona si luna aceasta a fost cooptat in lotul largit al nationalei Camerunului.

Si, pentru ca tot veni vorba de Mariko, Barbagallo il va aduce in probe si pe fratele lui Daouda, un fotbalist rapid de banda stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS