12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Sintem FC Universitatea si cautam fotbalisti liberi!“

„Sintem FC Universitatea si cautam fotbalisti liberi!“

• Saptamina viitoare sint asteptati in probe doi fotbalisti nigerieni
• Transferul lui Cornea de la Galati este ca si rezolvat

„FC Universitatea este interesata de legitimarea urmatorilor jucatori cu virsta de maximum 25 de ani si liberi de contract: doi atacanti, un mijlocas stinga, un mijlocas defensiv, un coordonator de joc“. Acesta este anuntul care a aparut de ieri pe site-ul oficial al clubului oltean.

Conducatorilor craioveni le-a venit aceasta idee nastrusnica probabil cind au citit zilele trecute listele cu sute de jucatori romani si straini liberi de contract publicate in Pro Sport.

Trecind peste originalitatea anuntului, avem o nelamurire: alaltaieri, Dinel Staicu a confirmat ca Universitatea vrea doi atacanti, cum a aparut si pe site, dar ca el, patronul, este in tratative cu sase virfuri! Acum, din moment ce a dat anunt ca asteapta cu nerabdare doi golgheteri adevarati, dar si liberi de contract, probabil ca Dinel i-a simtit pe cei sase cu care era in negocieri ca sint cam nehotariti… Sau ca nu erau „prea liberi de contract“, deci costau bani, se poate presupune si asta…

Trecind la chestiuni oarecum firesti, sa amintim ca impresarul oradean Ionel Codoban le va aduce oltenilor doi nigerieni in probe. Unul este virf de atac si in sezonul trecut a activat in Ungaria, celalalt evolueaza mijlocas stinga si a avut contract in Coreea de Sud. Tot de Codoban, omul care l-a adus in iarna pe Zeno Bundea, depinde si transferul galateanului Cornea. In ceea ce-l priveste pe Cornea, se zvoneste ca transferul acestuia ar fi ca si rezolvat, dar, deocamdata, jucatorul este „in priza“ deoarece echipa sa actuala, Otelul Galati, disputa in aceste zile barajul pentru raminerea in prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS