22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenaco Novaci a retrogradat din cauza lui Rica Raducanu!

Senaco Novaci a retrogradat din cauza lui Rica Raducanu!

Pe adresa clubului Senaco Novaci a sosit recent o adresa de la FRF prin care gorjenii erau instiintati ca au fost penalizati cu sase puncte deoarece l-ar fi folosit pe Rica Raducanu in conditii neregulamentare.

Antrenorul Costica Donose, extrem de suparat, a declarat ieri: „Este aberanta decizia celor de la FRF. Penalizarea cu sase puncte, pe linga amenda de 65 de milioane de lei, ne-a adus si retrogradarea. In plus, la judecarea cazului, Senaco n-a fost invitata. Rica Raducanu este legitimat la Senaco, are viza la zi, totul este OK – doar FRF l-a legitimat la Senaco! – dar acum invoca un motiv pueril si, opinam noi, fara acoperire regulamentara. Anume ca ar avea 57 de ani! Este hilar, daca omul poate sa joace, de ce sa nu-l lasi, mai ales ca i-ai dat acest drept? Depunem apel, cred ca se va face dreptate, dar ne intrebam de ce s-a ajuns in aceasta situatie“.

De fapt, in luarea deciziei de depunctare a celor de la Senaco, FRF a interpretat, conform unui paragraf din ROAF, ca cei de la Novaci au desconsiderat competitia cind, prin etapa a 23-a, la meciul cu Minerul Motru, l-au bagat in poarta pe Raducanu cind conduceau cu 1-0. Imediat, Rica a incasat trei goluri in citeva minute si partida s-a incheiat cu 1-4.

Dupa aceea, conducerea celor de la Building Vinju Mare a contestat maniera in care s-au desfasurat evenimentele in acel meci, scandalul amplificindu-se apoi la Adunarea Generala a FRF.

Necula Raducanu, nascut in 1946, simbolul bunei dispozitii, fost participant la CM din Mexic (1970), a evoluat la Rapid, Steaua, apoi la echipe mai mici FCM Resita, FC Baia Mare, Autobuzul si Spartak Bucuresti, iar in acest sezon a fost, regulamentar, legitimat la FC Senaco Novaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS