12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateExtensiv ar putea pierde sase titulari

Extensiv ar putea pierde sase titulari

Divizionara B din Parcul Romanescu este in vacanta, reunirea lotului fiind stabilita pentru 30 iunie. Ca peste tot, acum este perioada modificarilor lotului si a definitivarii strategiei pentru sezonul urmator.

Murgan, proaspat international de tineret, cit si Scarlat, sint doriti de Universitatea, dar si de alte cluburi. Oficialii Extensivului au declarat ca Universitatea are prioritate dar, ca de obicei, problema care treneaza perfectarea actelor de transfer este cea financiara. S-a scris ca pe Malaele l-ar tenta revenirea la Pandurii Tirgu Jiu, ceea ce este adevarat. In acelasi timp pentru el si alti citiva jucatori cunoscuti ai Extensivului – Vancea, Totoroata, Pirvu – exista si alte tentatii.

Presedintele clubului, Silvian Cristescu, a confirmat aceste posibile plecari din Parc: „In prezent pot doar preciza ca, intr-adevar, avem unele oferte si din strainatate – din Grecia, Israel si Franta – pentru Vancea, Malaele, Totoroata si Pirvu. Atit pot spune acum, mai vedem…“.

Cu alte cuvinte, exista probabilitatea ca sase titulari sa paraseasca Extensivul in conditiile in care, se aude, obiectivul oltenilor pentru sezonul urmator ar fi promovarea in Divizia A.

Pe cine aduceti in locul acestor sase titulari, probabil transferati in aceasta vara? Presedintele Cristescu a raspuns imediat: „Neagoe, Bita, Cristescu!“ Apoi a adaugat: „Lasind gluma la o parte, trebuie sa va spun ca avem de gind sa continuam politica de promovare de jucatori din pepiniera proprie. Iar eu, oricum voi mai juca. Depinde insa daca antrenorul ma vrea!“

Obiectiv pentru 2003/2004? Cristescu a punctat: „Dupa clarificarea problemelor de lot, vom stabili cu patronii echipei logistica sezonului urmator si obiectivele. Ne dorim promovarea…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS