Acasă Actualitate Unele stranduri nu au autorizatie sanitara

Unele stranduri nu au autorizatie sanitara

-

Vara si-a intrat de mult in drepturi, iar pina la vacanta scolarilor mai este putin. Cu toate acestea, proprietarii de stranduri nu se grabesc sa isi puna la punct bazele de agrement. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj au verificat citeva dintre strandurile craiovene si neregulile constatate ar trebui sa-i puna pe ginduri pe cei care tinjesc dupa o baie intr-un bazin.

Strandurile Hanul Doctorului si Perla de la Preajba nu aveau autorizatie sanitara de functionare, iar apa din bazine era murdara. Conform normelor sanitare in vigoare, apa din bazine ar trebui schimbata de doua ori pe saptamina.

„La Hanul Doctorului, cabinele de schimb sint folosite pe post de WC, iar WC-urile sint destul de murdare. Nu exista marcaje de avertizare privind adincimea apei din bazin. La strandul Perla nu exista un registru de evidenta a schimbarii apei“, a spus Dumitru Ionescu, inspector de specialitate in cadrul OJPC Dolj.

La cele doua baze de agrement nu exista puncte sanitare cu personal calificat. Pentru deficientele constatate, administratorii strandurilor Hanul Doctorului si Perla vor fi sanctionati.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi...

Bancul zilei

Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine?Îţi par grasă?Dacă nu vrei să mergi, nu mergi!Acum sunt şi leneşă?Calmează-te, dragă!...