Acasă Actualitate Ziaristii sint chemati sa-i toace marunt pe candidati

Ziaristii sint chemati sa-i toace marunt pe candidati

-

Presedintele PSD Dolj, Ion Voiculescu, a anuntat ieri ca filiala teritoriala a partidului de guvernamint a trecut la desemnarea orientativa a candidatilor pentru alegerile locale din 2004. 89 din cele 99 de localitati ale judetului au trimis deja propunerile cu alesi locali pentru 2004, iar zece erau asteptate in cursul zilei de ieri si azi. „Sint convins ca in ceea ce priveste consilierii nu vor fi probleme deosebite. Cit priveste selectia pentru posturile de primari, in 14 localitati optiunea este pentru o singura persoana, iar in restul sint cite trei propuneri deocamdata. O singura localitate, Cernatesti, nu si-a desemnat pina acum nici un reprezentant“, a spus Voiculescu. Presedintele PSD Dolj a cerut mass-media ca, in localitatile unde sint mai multe propuneri din partea PSD pentru postul de primar, „sa-i toace marunt“ pe candidati, evidentiindu-le nerealizarile, pentru ca partidul sa-si dea seama cine merita sa ramina pe liste in final.

Solomon, intre ciocanul primarului si nicovala ministrului

Cu mare interes este asteptata lista candidatilor PSD pentru Primaria Craiova. Daca Vasile Bulucea mentine suspansul in privinta relansarii sale pentru al treilea mandat consecutiv, contracandidatii sai isi ascut in liniste sabiile. Viceprimarul Aurel Solomon spera sa primeasca girul organizatiei municipale a PSD Dolj si a majoritatii parlamentarilor craioveni. Nici ministrul Ion Calin nu sta cu miinile in sin, el concentrindu-se insa, din cite se zvoneste, asupra detaliilor de culise. O aparitie surprinzatoare pe lista candidatilor poate fi cea a prefectului Mondea, in caz ca fotoliul de director al uzinelor Electroputere nu-l va mai atrage. „Vom propune trei persoane, iar cea care va ramine in final va fi desemnata dupa comandarea unor sondaje de opinie“, a declarat deputatul Neculai Grigoras.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.