11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitistii de frontiera ofera cadouri de zeci de milioane de lei

Politistii de frontiera ofera cadouri de zeci de milioane de lei

Cistigatorii concursului de poezie „Copiii Romaniei creeaza“ au fost premiati ieri de reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti. Concursul a fost organizat in cadrul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului, sub patronajul Directiei de Informare si Relatii Publice a Ministerului de Interne.

„La cea de-a 11-a editie au participat atit copiii cadrelor IJP Mehedinti, cit si alti copii cu inclinatii in domeniul poetic. Cei care au primit premiul intii vor merge la faza a doua a concursului, care este organizat de minister. Fiecare dintre copii a participat cu pina la cinci lucrari“, a spus subcomisar Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al IJP Mehedinti. Actiunile dedicate zilei de 1 Iunie vor continua simbata, cind politistii de frontiera mehedinteni vor imparti cadouri copiilor din gradinitele aflate pe raza de competenta a inspectoratului. Potrivit purtatorului de cuvint al Politiei de Frontiera Mehedinti, inspector principal Mariana Cenea, prin contributia benevola a cadrelor din inspectorat au fost strinse citeva zeci de milioane de lei, suma din care vor fi cumparate cadouri pentru cei mici.

Si reprezentantii Partidului Umanist din Romania, filiala Mehedinti le vor oferi astazi cadouri copiilor de la Gradinita nr. 22 din Drobeta Turnu Severin. Potrivit presedintelui Constantin Zimtea, cei mici vor avea parte si de un recital de muzica usoara, sustinut de Dan Zorila. Fundatia umanitara olandeza, Medium Sanitas, va organiza pe 1 Iunie un spectacol-concurs, la care vor participa copiii cu posibilitati materiale reduse din comuna Girla Mare, judetul Mehedinti. Valoarea cadourilor pentru copii se va ridica la citeva milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS