17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeneratia „Energetic 40“ va preda cheia succeselor colegilor mai mici

Generatia „Energetic 40“ va preda cheia succeselor colegilor mai mici

Astazi se incheie festivitatile prilejuite de implinirea a 40 de ani de existenta a Grupului Scolar Industrial Energetic din Craiova. Dupa mesajele de felicitare din partea oficialitatilor invitate la manifestare, va urma un spectacol artistic prezentat de elevii scolii si apoi, incepind cu ora 20.00, „Ad Rivedendum 2013“, banchetul absolventilor clasei a XII-a. Un moment deosebit il va constitui predarea „cheii succesului“ de catre generatia de absolventi de anul acesta intitulata simbolic „E-
nergetic 40“, catre cei care vor prelua stafeta de succese scolare.

Profesorii si elevii au jucat fotbal

Programul manifestarilor dedicate zilei scolii a inceput acum doua zile, cu o sesiune de referate si comunicari, competitii sportive si discoteca in cantina unitatii. Ieri, cadrele didactice au jucat o partida de fotbal cu cei de la „Gheorghe Bibescu“, in traditia ultimilor ani, partida incheiata cu scorul de 6-5 pentru gazde.

„Avem baieti foarte buni. Eu mi-am rezervat rolul de selectioner, deoarece sint prea batrin ca sa mai intru in teren. As remarca in mod deosebit pe domnul profesor de educatie fizica Ion Mindrut, care a aparat si o lovitura de la 11 metri“, a spus prof. Marian Canale, directorul unitatii.

Conducerea a facut eforturi ca aceasta aniversare sa nu treaca neobservata, astfel ca a pregatit citeva lucruri noi. Intr-una din incaperi a fost amenajat muzeul scolii, decorat cu colectia de reviste a scolii, diplomele obtinute de elevi de-a lungul anilor la concursurile scolare, un stand cu carti editate de profesori, cartea de onoare, cupe, diplome si fanioane ale intrecerilor sportive la care au fost reprezentati. Tot in premiera, informaticienii de aici au editat o pagina web destinata predarii istoriei Romaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS