15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSaddam Hussein ar fi fost vazut acum trei zile

Saddam Hussein ar fi fost vazut acum trei zile

Fostul presedinte irakian Saddam Hussein ar fi fost vazut acum trei zile, a anuntat luni postul de televiziune american ABC, care a citat ca sursa de informatii Congresul National Irakian (CNI), principala miscare de opozitie din Irak.

„CNI dispune de informatii potrivit carora Saddam Hussein ar fi fost vazut cu trei zile in urma la o reuniune a membrilor partidului Baas. Acestia ies din ascunzatorile, unde s-au pitit in timpul razboiului si se intilnesc la reuniuni. Sunt bine inarmati“, a precizat postul.

Potrivit surselor ABC, reuniunea a avut loc recent la cererea membrilor serviciilor de informatii irakiene in casa unui sef de trib din orasul Ar-Ramadi, la aproximativ 100 km vest de Bagdad, pentru a examina eventualitatea demararii negocierilor cu americanii. Dar locul reuniunii a fost bombardat, iar capetenia tribului a murit, impreuna cu 17 membri ai familiei sale. Membrii acestui trib au spus ca l-au vazut pe Saddam Hussein, desi „nu le venea sa creada“, mai mentioneaza postul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS