15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru lei infometati au evadat din Gradina Zoologica din Bagdad

Patru lei infometati au evadat din Gradina Zoologica din Bagdad

Diperati din cauza foamei, patru lei au reusit sa fuga din cusca lor de la Gradina Zoologica din Bagdad si au atacat un grup de soldati americani, care, in cele din urma, i-au ucis.

Lipsite de hrana deja de citeva zile, cele patru feline, un leu si trei leoaice, au reusit la sfirsitul saptaminii trecute sa scape din adapostul lor, iar „doi dintre ei ne-au atacat soldatii“, a declarat sergentul Matthew Oliver de la divizia a treia de infanterie.

„Am fost nevoiti sa ii ucidem“, a adaugat el. Gradina Zoologica din Bagdad a adapostit foarte multe animale, care au fost in cea mai mare parte furate sau eliberate de grupurile de vandali. Au mai ramas doar cele mai periculoase dintre ele, sapte lei (dintre care au mai ramas in viata doar trei) si doi tigri, insa , din cauza confuziei ce a stapinit orasul o data cu intrarea in capitala irakiana a americanilor, felinele au fost nehranite aproximativ zece zile.

Doi ursi, porecliti de soldati „Yoghi“ si „Bubu“, fusesera pusi in libertate de catre vandali, insa dupa citeva ore de „plimbare“

s-au intors de bunavoie la adapostul lor din Gradina Zoologica. In ultimele ore, animalele care au supravietuit au inceput sa fie din nou hranite gratie unei donatii de carne venita din Kuweit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS