15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorjenii cu bani isi pot trimite copiii in tabere internationale de limba engleza

Gorjenii cu bani isi pot trimite copiii in tabere internationale de limba engleza

Agentia Teritoriala a Taberelor si Turismului Scolar (ATTS) Gorj a pregatit oferta pentru vara viitoare, cind sute de elevi din judet vor pleca in diferite colturi ale tarii, in functie de preferinte, dar si de buzunarul parintilor. Preturile vor varia intre 1,8 milioane de lei si 250 de dolari. Cea mai scumpa este tabara internationala de limba engleza, care se va desfasura pe parcursul a trei saptamini.

Tabara se va organiza la Baia Mare, in perioada 30 iunie – 19 iulie, si va costa 250 de dolari. In tabara vor veni atit copii romani, cit si copii din tarile invecinate. Copiii vor vorbi pe toata perioada taberei numai in engleza, coordonati de profesori din universitatile americane.

Cu 50 de dolari, elevii invata jazz sau balet

Elevii ai caror parinti nu dispun de sume atit de mari pot opta pentru o tabara de jazz, balet sau dans, care se desfasoara la Eforie Nord sau la Cluj-Napoca. In tabere se vor organiza ateliere deschise, unde copiii vor invata muzica sau dans. O astfel de tabara costa 50 de dolari. Oferta pentru elevi mai cuprinde si traditionalele tabere la mare, la munte sau in Delta. Preturile variaza in functie de perioada si de locul de desfasurare. Cea mai ieftina tabara la mare in vara anului 2003 va fi la Eforie Sud sau Costinesti, la mijlocul lunii iulie, si va costa 1,8 milioane, reprezentind doar cazarea si masa, parintii urmind sa plateasca transportul separat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS