15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumurile din Stejari, rusinea primarului

Drumurile din Stejari, rusinea primarului

Drumurile din Stejari sint o pacoste pentru orice primar ar veni la cirma orasului pina cind acestea nu vor fi reparate, sint de parere localnicii. Soseaua principala care strabate comuna apartine consiliului judetean, iar asfaltul care se mai vede, doar din loc in loc, este cu gropi si hirtoape.

„Noi nu putem sa punem nici macar o remorca de piatra pe drum pentru ca nu avem cadrul legal. Ar fi deturnare de fonduri si abia asteapta consilierii opozitiei sa sesizeze vreo ilegalitate“, a spus primarul.

Edilii spera ca societatea care se ocupa de exploatarile petroliere din zona si ale carei masini de mare tonaj distrug drumurile sa ajunga la o intelegere cu reprezentantii Consiliului Judetean Gorj si sa repare soseaua.

„Ei ar vrea doar sa care piatra si noi sa o platim. Care ar fi afacerea in cazul asta? Adica ei ne nenorocesc drumurile pentru ca, daca nu ar fi masinile lor, nu s-ar intimpla nimic, si noi sa le reparam. Nu se poate. Sintem comuna infundata si, daca nu s-au asfaltat drumurile pe vremea lui Ceausescu, acum nu mai este nici o sansa. Trebuie miliarde si nu da nimeni banii astia“, a spus primarul.

Din bugetul pe anul acesta

s-a alocat doar o suta de milioane de lei pentru pietruirea celor 55 de kilometri de drumuri comunale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS