12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a murit, iar tovarasul de viata si pahar a ramas mut

O femeie a murit, iar tovarasul de viata si pahar a ramas mut

Dupa ce au baut impreuna, Maria Dinca, din Dranic a murit, iar sotul ei a ramas fara grai. Cadavrul femeii prezenta urme de violenta, iar in comuna se stia faptul ca Maria avea deseori conflicte cu sotul ei. Desi initial s-a crezut ca acesta este vinovat de decesul sotiei sale, la autopsie s-a constatat ca Maria a murit din cauze naturale. Satenii din Dranic stiau despre cei doi ca sint impatimiti ai alcoolului.

Maria Dinca, de 45 de ani, din satul Padea, comuna Dranic, a fost gasita moarta, marti dimineata,in propria locuinta. Femeia locuia cu sotul ei, Marin, iar cei doi erau cunoscuti in comuna ca aveau „darul bauturii“.

Maria muncise luni la un vecin, iar cu banii cistigati s-a dus la circiuma din sat. Dupa ce a baut acolo citeva pahare, ea a luat o sticla de alcool si acasa, pentru a continua „petrecerea“.

„Maria a fost luni la mine, la munca. Cu banii pe care i-am dat s-a dus la circiuma. A baut acolo si a luat o sticla si acasa. Erau cei mai mari betivani din sat. Aveau pensii mari, dar dadeau toti banii la circiuma“. „A doua zi dimineata a venit Marin la mine si m-a chemat la el ca este nevasta-sa moarta. Maria era intinsa pe pat si nu mai respira“, a spus Constantin Perisoreanu.

Scandalurile din casa familiei Dinca devenisera frecvente, dar nu a fost niciodata nevoie de interventia politiei pentru aplanarea conflictelor.

„Nu aveau copii. El este pensionat pe caz de boala si toti banii cistigati ii dadeau pe bautura. Se certau tot timpul, dar apoi se impacau si nu i-am sanctionat niciodata“, spune agent principal Spiridon Ionel.

Tatal lui Marin Dinca spune si el ca din cauza bauturii s-a ales praful de casnicia fiului lui. „Cind s-au casatorit le-am lasat casa asta, facuta cu miinile mele. Dar ei n-au fost in stare de nimic. S-a ales praful de tot: tavanul a cazut, peretii sint murdari si este o mizerie crunta in toata casa. Amindoi erau betivani. Toata munca mea s-a dus pe apa simbetei“, spune Florin Dinca despre fiul si nora sa.

Marin Dinca a fost suspectat ca i-ar fi aplicat sotiei sale lovituri care i-au cauzat moartea. Ancheta procurorilor a fost ingreunata de faptul ca Marin nu mai putea vorbi. Din cauza emotiei i s-a spart un vas de singe, fiindu-i afectata vorbirea. In urma autopsiei s-a stabilit ca Maria a murit din cauze naturale, iar in momentul decesului se afla intr-o stare avansata de ebrietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS