22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Politisti de internat

Sectia nr. 3 de Politie Craiova s-a mutat cu chirie la parterul unuia dintre internatele Grupului Scolar Electroputere, putind fi astfel mai aproape de zona arondata. La inaugurarea oficiala a noului sediu, desfasurata ieri-dimineata, au participat reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, precum si oficialitati locale, in frunte cu primarul Craiovei – Vasile Bulucea, presedintele Consiliului Judetean Dolj – Ion Voiculescu, si prefectul Cornel Mondea.

Potrivit sefului sectiei, comisar sef Ion Maria, noul spatiu – pentru care politistii vor plati chirie Grupului Scolar Electroputere – a fost pus la dispozitia Sectiei nr. 3 de Politie inca de anul trecut, insa lipsa banilor a facut ca lucrarile de reamenajare sa nu poata fi finalizate decit acum: „De la buget nu au fost alocate fonduri pentru noul sediu. Am reusit in schimb sa stringem din sponsorizari, inclusiv colecte locale, aproximativ 400 de milioane de lei, cu care am reusit sa punem la punct spatiul repartizat“.

Politistilor Sectiei nr.3 nu prea le convine statutul de chiriasi ai Grupului Scolar Electroputere, dar macar sint multumiti ca au scapat de inghesuiala de la fostul sediu din strada Libertatii, pe care l-au impartit cu colegii de la Sectia nr.1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS