12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Week-end cu peripetii

• Iulian Coman, de 24 de ani, din comuna mehedinteana Jiana, a intrat intr-un stilp dupa ce a condus fara permis • Marian Pavel, de 23 de ani, din orasul Motru, a lovit un biciclist si s-a facut nevazut

Un mehedintean s-a ales cu dosar penal, pentru parasirea locului accidentului si pentru conducerea autoturismului fara a poseda permis. Iulian Coman, de 24 de ani, din comuna Jiana- Mehedinti, a condus duminica seara un autoturism Dacia 1310, pe Calea Craiovei din municipiul Drobeta Turnu Severin. Din cauza lipsei de experienta, el a pierdut controlul asupra volanului si a lovit un stilp de beton, care s-a rupt in urma impactului. Tinarul a parasit locul accidentului, dar a fost retinut, la scurt timp, de agentii de circulatie. In acest caz au fost intocmite acte premergatoare pentru trimiterea in judecata.

Arestat pentru 30 de zile, dupa ce a lovit un biciclist

Un alt tinar, din judetul Gorj, a fost arestat ieri pentru 30 de zile, de catre procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti, pentru savirsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Marian Pavel, de 23 de ani, din orasul Motru, conducatorul unui autoturism Dacia Super Nova, nu a acordat prioritate unui biciclist care se deplasa regulamentar pe strada Iuliu Maniu, din Drobeta Turnu Severin, accidentindu-l si provocindu-i leziuni usoare. Dupa producerea accidentului, gorjeanul a parasit locul faptei, fiind dat in consemn agentilor de circulatie. Acestia l-au identificat si retinut, dupa aproximativ 20 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS