19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNevasta vicelui din Amarasti sta cu Basescu la birou

Nevasta vicelui din Amarasti sta cu Basescu la birou

Cind a parasit PD pentru a se alatura social-democratilor, in asentimentul primarului care ii facea de mai multa vreme semne de vino-‘ncoa din PSD, viceprimarul de la Amarastii de Sus n-a putut sa renunte chiar la tot ce privea vechea orientare. Si-a schimbat culoarea politica, a mai pus doi trandafiri, si-a revizuit principiile de partid, „a umblat“ putin si la convingeri, dar, oricit s-a straduit sa adere fara rezerve la noua doctrina, o parte din suflet i-a ramas tot la PD. De vina este Traian Basescu, pentru care Stefan Mihai spune ca nutreste o mare admiratie. Doua lucruri l-au facut in mod special pe viceprimar sa devina un fan al primarelui de la Bucuresti: „…Domne’, a avut el o goanga cu chioscurile si cu ciinii vagabonzi! Oricit l-au criticat, oricit l-au condamnat, daca el si-a pus asta in cap, a dus la bun sfirsit treaba, indiferent de ce au zis ceilalti. Si eu il admir pentru asta, ca nu s-a lasat intimidat“.

Pasiunea „basesciana“ se pare ca s-a transmis si sotiei, care nu s-a sfiit sa-si manifeste admiratia in vazul lumii. Drept urmare, si-a lipit pe calculatorul de la serviciu o poza a mai putin fotogenicului, dar carismaticului Traian Basescu. Deloc gelos, ba chiar mindru ca sotia ii impartaseste admiratia pentru personajul politic, viceprimarul povesteste:

„Intr-o zi, o colega de serviciu a nevesti-mii i-a doborit din greseala fotografia de pe calculator. Si nevasta-mea, in gluma…<<Vezi, draga, ca imi doborisi poza!>>. La care, colega ii zice: <<Lasa, draga, pe Basescu te gasisi sa il pui pe calculator?>>. <<De ce nu? E simpatic si mai seamana si cu barbatu-meu!>>“. Viceprimarul incheie zimbind amuzat si oarecum magulit. Chiar daca, dupa cum spune o functionara a primariei, asemanarea cu Basescu se reduce numai la… chelie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS