5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri

Rugbi, Cupa Europeana a Natiunilor

bRomania a invins Spania

Reprezentativa de rugbi a Romaniei a invins, cu scorul de 31-6 (9-3), selectionata Spaniei, intr-un meci din cadrul etapei a treia a Cupei Europene a Natiunilor, disputat la Madrid. Pentru Romania au marcat Tofan – patru lovituri de pedeapsa, doua transformari, un eseu, Socol – un eseu si Alin Petrichei – un eseu. Antrenorul Bernard Charreyre a inceput meciul cu urmatorii jucatori: Gabriel Brezoianu – Ioan Teodorescu, Romeo Gontineac, Dumitru Marian, Mihai Vioreanu, Silviu Tofan, Cristian Podea – Florin Corodeanu, Alin Petrache, George Chiriac – Alin Petrichei, Sorin Socol – Marcel Socaciu, Marius Tincu si Petru Balan. Au mai jucat Petrisor Toderasc, Costica Mersoiu, Lucian Sirbu si Danut Dumbrava. In etapa a doua a competitiei, Romania a pierdut, cu scorul de 15-16, in fata Portugaliei. Meciul Romaniei cu Cehia, din prima etapa, a fost aminat.

Turneul de tenis de la Lareda

Liana Balaci s-a calificat in finala

Jucatoarea romana de tenis Liana Balaci, fiica tehnicianului Ilie Balaci, s-a calificat in finala turneului de la Lareda, primul al circuitului satelit din Mexic, dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari. In semifinalele competitiei, Liana Balaci a invins-o, cu scorul de 6-4, 7-6, pe jucatoarea americana Kaysie Smashey. Adversara din semifinale a Lianei Balaci are 25 de ani si a venit din calificari.

Atletism, Balcaniada de cros de la Scopje

Rezultate bune ale sportivilor craioveni

Sportivii legitimati la CSM Craiova au participat la Campionatele Balcanice de Cros care au avut loc zilele trecute la Scopje (Macedonia). Rodica Chirita s-a clasat pe locul secund la proba de seniori individual, iar impreuna cu Daniela Petrescu (loc 5) si Denisa Costescu (loc 4) au ocupat prima pozitie la echipe fete seniori (antrenor Ilie Elena). Baietii de la CSM (antrenor Augustin Barbu) au ocupat locul al treilea la echipe, in timp ce Mircea Bogdan a urcat pe prima treapta a podiumului la tineret individual. Marius Ionescu (antrenor Catalin Geapana) a obtinut locul trei la individual, iar echipa CSM – LPS s-a clasat pe ultima treapta a podiumului. La Campionatele Nationale de juniori I de la Bucuresti, Codrut Fillea si Vlad Avramescu (antrenor Justinian Chirila) au ocupat locul intii, respectiv al treilea, la proba de 5 km mars. Sportiva Madalina Stefan, antrenata de Petra Iacob, a obtinut locul al doilea la probe combinate, atit la seniori, cit si la juniori.

Handbal (j)

CS TCIF Craiova s-a clasat pe locul secund

Turneul de handbal masculin pentru juniori II de la Tirgu Jiu, etapa a 5-a din Divizia Nationala de juniori, la care a participat si CS TCIF Craiova, s-a incheiat cu urmatoarele rezultate obtinute de clubul craiovean: CSS „U“ Craiova – CS TCIF Craiova: 17-22; CS TCIF – CSS Drobeta Turnu Severin: 27-20; LPS Tirgu Jiu – CS TCIF: 17-17; CS TCIF – CSS Sibiu: 17-21; CS TCIF – CSS Rimnicu Vilcea: 24-17. In urma acestor rezultate, echipa CS TCIF Craiova a ocupat locul al doilea in cadrul concursului, iar in clasamentul general, locul al treilea. Robert Mihai, Daniel Stoean, Robert Stoinea, Ionut Dobre, Ilarie Dumitru, Florin Bicioi, Elian Grigorie, Florin Groza, Andrei Serban, Alex Marinescu, C-tin Danciu, Adrian Neagoe, Cosmin Becheanu, Costinel Radu, Florin Rohlicek si Ionut Mincan sint elevii antrenorului Iulian Cioc care au participat la concursul de la Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS