11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Flash

LPF A PERFECTAT 64 DE TRANSFERURI / Perioada de transferari in Divizia A s-a incheiat joi, la ora 17.00, data pina la care Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a inregistrat 64 de transferuri. Echipele „Poli“ AEK Timisoara si Steaua Bucuresti au mai avut posibilitatea sa achizitioneze jucatori pina ieri, la ora 14.00. Acest lucru este posibil deoarece, potrivit regulamentului, perioada de transferari se incheie cu 48 de ore inainte de disputarea meciului dintre cele doua echipe, care va avea loc miine, la ora 14.00.

KAHN ESTE TRATAT CA UN ASASIN / Portarul formatiei Bayern München, Oliver Kahn, a acuzat presa germana ca il trateaza ca pe un asasin sau violator, dupa ce mass-media au dezvaluit faptul ca fotbalistul si-a inselat sotia cu o tinara de 21 de ani. „Trebuie sa ma obisnuiesc cu aceasta atmosfera ostila si sa merg mai departe, desi nu este deloc usor“, a spus Kahn. Directorul sportiv al clubului din München, Uli Honess, a criticat atitudinea presei germane care il urmareste tot timpul pe Oliver Kahn. „Aceasta situatie trebuie sa ia sfirsit. Chiar astazi am interzis accesul camerelor de luat vederi pe terenurile de antrenament. Activitatea sportiva a lui Kahn ar trebui sa fie mai importanta decit viata sa personala“, a adaugat oficialul german.

HASAN SAS NU A SEMNAT CU INTER / Jucatorul echipe turce Galatasaray, Hasan Sas, a negat zvonurile conform carora ar urma sa plece la Inter Milano in sezonul urmator. „N-am semnat nici un contract cu Inter. Sint probleme de rezolvat cu Galata, dar pot sa va asigur ca viitorul meu va fi decis in iunie“, a spus Sas. Si clubul englez Liverpool s-a interesat de fotbalistul turc.

MORATTI VREA SA-L CUMPERE PE VERON / Presedintele clubului Inter Milano, Massimo Moratti, este atit de nerabdator sa-l achizitioneze pe mijlocasul lui Manchester United, Juan Sebastian Veron, incit l-ar putea sacrifica pe Alvaro Recoba. Se pare ca discutiile intre cele cluburi au inceput cu citeva luni in urma, iar acum cele doua parti sint gata sa semneze un contract. Inter este dispus sa-l ofere pe uruguaianul Recoba in schimbul lui Veron si chiar ceva bani in plus. Ba chiar l-ar oferi pe Recoba pentru o suma mai mica, in cazul preluarii masivelor obligatii salariale din contractul acestuia. Clubul englez inclina sa accepte oferta, mai ales ca Recoba s-ar putea dovedi solutia ideala pentru un cuplu cu Ruud Van Nistelrooy.

ORTEGA NU SE INTOARCE LA FENERBAHCE / Viitorul lui Ariel Ortega este inca nesigur dupa interdictia data de FIFA pentru nerespectarea contractului cu Fenerbahce. Intregul fiasco a inceput in momentul in care transferul argentinianului la River Plate s-a anulat in ceasul al doisprezecelea, dar fotbalistul s-a intors oricum in tara sa natala. „Fenerbahce vrea ca Ortega sa se intoarca inapoi in Turcia, dar acest lucru este imposibil“, a spus impresarul lui Ortega, Antonio Caliendo, fara sa expuna motivele care stau in spatele refuzului clientului sau de a se intoarce. „Vom dezvalui aceste motive doar forului international si nu presei“, a adaugat Caliendo.

LOWE NU-L VREA PE DI CANIO / Presedintele clubului englez Southampton, Rupert Lowe, a negat speculatiile referitoare la o posibila licitatie pentru achizitionarea atacantului de la West Ham United, Paolo Di Canio. Italianul este asteptat sa paraseasca Upton Park la sfirsitul sezonului, cind contractul sau va expira. Managerul lui Southampton, Gordon Strachan, s-a aratat interesat de Di Canio, dar Lowe a anuntat, pentru site-ul oficial al Sfintilor, ca „sint in masura sa dezmint categoric aceste zvonuri, nu este nici o urma de adevar in ele“.

TOTTI VA RATA DERBIUL CU LAZIO / Jucatorul de la AS Roma, Francesco Totti va rata derbiul cu Lazio de miine, fiind bolnav. Fotbalistul nu a mai participat la antrenamente de joi, cind a avut o temperatura a corpului de 39 de grade. Dorind sa-l menajeze pentru meciul de marti din Liga Campionilor cu Arsenal, antrenorul Fabio Capello a hotarit sa nu riste, introducindu-l in teren.

VICTORIA BECKHAM ESTE NOUL IMPRESAR AL LUI DAVID / Presa italiana sustine ca Victoria Beckham, sotia jucatorului englez de la Manchester United, David Beckham, a purtat discutii cu oficialii clubului Inter Milano, referitor la un eventual transfer al fotbalistului in Italia. Se pare ca Victoria s-a intilnit cu presedintele Massimo Moratti pe cind se afla la Milano cu ocazia unor prezentari de moda. In ultimele doua sezoane, internationalul englez a fost suspectat de un eventual transfer din Premiere League in Seria A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS