15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua firme interesate de cumpararea ruinei CORAPET Corabia

Doua firme interesate de cumpararea ruinei CORAPET Corabia

Doua oferte au fost primite la sediul APAPS pentru achizitionarea SC CORAPET SA Corabia, pina la data limita, ultima zi a lunii februarie. Acestea au venit din partea SC LTB TEXTIL GROUP SRL Bucuresti si SC CONCEPT LTD SRL.

Societatea din Corabia este specializata in producerea si comercializarea de fibre poliesterice de tip lina si bumbac si a produsilor derivati si este inclusa in programul de privatizare PSAL I, negociat cu Banca Mondiala. Autoritatea pentru Privatizare detine 80,3% din actiunile SC CORAPET SA, restul fiind in posesia actionarilor rezultati in urma Programului de Privatizare in Masa (19,5%) si a managerului general al societatii (0,01%).

Situatia economica a societatii s-a deteriorat tot mai mult in ultimii ani, ea aflindu-se in prezent in pragul falimentului. Din cauza datoriilor, de aproximativ un an, fabrica este deconectata si de la energia electrica, si de la alimentarea cu apa.

Incepind din 8 aprilie 2002, din ordinul ministrului privatizarii, Ovidiu Musetescu, la aceasta societate a fost instituita procedura de administrare speciala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS