7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOcoliti de fondurile nerambursabile

Ocoliti de fondurile nerambursabile

Incercarile primariei de a obtine fonduri nerambursabile pentru refacerea infrastructurii in comuna s-au soldat numai cu esecuri. Dosarul depus pentru fonduri SAPARD care urma sa fie folosite pentru pietruirea drumurilor din Robanesti a fost respins, se pare ca din cauza unor probleme de documentatie.

„Finantarea nu ne-a fost aprobata din cauza celor care au intocmit proiectul si nu l-au intocmit asa cum trebuie. Oricum, documentatia necesara este mult prea stufoasa. Sint mari mafioti si astia de la SAPARD, nu te pui cu ei: decit ca nu ne-au zis sa ne dam chilotii jos ca sa primim banii“, a comentat primarul procedura de obtinere a fondurilor.

Istoria s-a repetat si atunci cind a venit vorba de fondurile nerambursabile oferite de Banca Mondiala pentru infrastructura, alimentare cu apa si canalizare. „La proba pe discheta, am iesit pe locul 13, aveam toate sansele. Dar au venit apoi expertii de la Banca Mondiala pentru studiul pe teren. Ce experti! Niste tineri de nici 25 de ani. Vizita lor ne-a aruncat tocmai pe locul 38. Ne-am consolat, pentru ca in spatele nostru erau si comune mult mai mari“, a mai precizat Romica Nitu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS