21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumul judetean e pavat cu gropi

Drumul judetean e pavat cu gropi

Foarte putini sint soferii care, in cursele lor prin Robanesti, sa nu fi rostit macar o data, printre dinti, o vorba plina de naduh. Soseaua este neintretinuta si nu exista portiune mai lunga de zece metri pe care asfaltul sa fie intact.

Drumul judetean 652 este mai macinat de gropi ca un peisaj selenar, desi se pare ca ultimele lucrari de reabilitare a acestuia au avut loc in urma cu nici doi ani. De atunci, notificarile trimise de Primaria Robanesti pe adresa Consiliului Judetean Dolj n-au mai trezit nici o reactie. „Nu trebuie sa ne mai miram ca nu se face nimic: asta e starea strazilor si in Craiova, si, de altfel, in tot judetul“, a comentat primarul comunei.

Ironic este ca drumul cu pricina trece chiar pe la poarta Fabricii de bitum din Robanesti, aflata in patrimoniul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri. In ultimii cinci ani insa, fabrica nu a mai produs nimic, activitatea fiind oprita din cauza lipsei materiilor prime. Utilajele neclintite sint supravegheate de doi paznici, singurii inca nedisponibilizati dintre angajati. Timp in care, la o aruncatura de piatra, craterele din asfalt cresc pe zi ce trece, intinzind noi capcane soferilor care strabat Robanestiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS