Acasă Actualitate Americanii astepta hotarirea Turciei

Americanii astepta hotarirea Turciei

-

Motiunea privind desfasurarea de soldati straini pe teritoriul Turciei, in alternativa unei ofensive americane in Irak, si deplasarea soldatilor turci peste granitele tarii poate fi inaintata parlamentului turc dupa 28 februarie. Vinerea viitoare se va reuni Consiliul National de Securitate a Turciei, sub presedintia sefului statului, Ahmet Necdet Sezer, in cadrul caruia se vor discuta evolutiile pe plan intern si extern, dupa cum relateaza agentia ANADOLU.

Oficiali ai Ministerului de Externe au declarat ca exista un document de peste 100 de pagini asupra caruia Turcia si SUA negociaza si cuprinde cererile Turciei fata de SUA si cererile SUA fata de Turcia.

Potrivit unor oficiali turci, documentul cuprinde si pretul cardurilor de identitate care vor fi atasate pe gulerele soldatilor care vor fi trimisi peste granitele Turciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...