16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei persoane din Dolj au murit suspect

Trei persoane din Dolj au murit suspect

Proverbul ca martea sint trei ceasuri rele a fost confirmat in aceasta saptamina. Trei barbati si-au pierdut viata in conditii cit se poate de stupide: unul s-a inecat cu o inghititura de alcool, unul a fost strivit de lemnul pe care-l cara, iar altul a cazut in fintina cind incerca sa scoata o galeata de apa.

Mihai Mitrache, de 31 de ani, din comuna Cioroiasi, a murit din cauza unei inghitituri de alcool. Barbatul era la o circiuma din comuna, iar dupa ce a luat o gura de coniac s-a inecat, a cazut de pe scaun si s-a lovit cu capul de podea. El a murit in drum spre spital. Mihai era cunoscut in comuna ca un om gospodar, respectuos si cumsecade. Impreuna cu fratele sau, deschisese la Cioroiasi o brutarie si un bar, iar afacerile mergeau ca pe roate.

Filian Iordache, din Daneti, a cazut in fintina in timp ce incerca sa scoata apa.

„Toata lumea ia apa de acolo, pentru ca fintina este pe strada. Iordache a alunecat si a cazut in fintina. Intr-adevar, gura fintinii este aproape de sol, dar scotea apa de acolo de mult timp“, a spus agent sef Neculaita Nicolae, seful Postului de politie Daneti. Satenii l-au scos cu greu pe Iordache din fintina. Victima locuia in Daneti de citiva ani pentru ca se pensionase, iar sotia lui este profesoara in Craiova.

La Filiasi, Cristian Burdusel a murit strivit de lemnul pe care-l ducea acasa. Victima si fratele sau, Constantin, au fost marti la padure sa ia citeva lemne de pus pe foc. Nu aveau cu ce sa le care, si a luat fiecare cite un lemn pe umar. In apropierea catunului Fundu Vaii, Cristian a alunecat, iar lemnul pe care-l cara i-a cazut pe git. Barbatul a facut hemoragie si nu a mai putut fi salvat.

In toate cele trei cazuri s-a dispus efectuarea necropsiei, desi nu exista suspiciuni cu privire la conditiile in care s-au produs decesele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS