14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tinara il acuza pe primarul din Dumbrava

O tinara il acuza pe primarul din Dumbrava

„Domnul primar ma face cum ii vine la gura si oamenii din sat discuta“

O tinara, din comuna Dumbrava, judetul Mehedinti, il acuza pe primarul localitatii ca a solicitat sa i se anuleze dosarul pentru acordarea ajutorului social, pe motiv ca este „o depravata“. Mihaela Usurelu, mama a doi copii, sustine ca edilul-sef al localitatii a catalogat-o astfel, in ciuda faptului ca munceste pe unde apuca, sa le aduca de mincare celor doi copii.

„Cind m-a vazut pe holul primariei, l-a chemat pe viceprimar la dinsul in birou si i-a spus sa-mi anuleze dosarul cu ajutorul social, spunind ca eu sint o depravata, ca nu am ce cauta in primarie, ca sint vaduva; ca, daca eram femeie de casa, ma casatoream pina acum. Nu imi este rusine sa spun ca sint vaduva de sapte ani, dar asa a vrut bunul Dumnezeu“.

„Domnul primar ma ameninta ca voi avea de suferit“

Tinara spune ca toate i se trag de cind a intrat in biroul primarului si le-a spus reporterilor de la Gazeta de Sud ca localitatea are probleme in alimentarea cu apa potabila.

„Mi-a zis ca nu trebuia sa intru atunci si sa ma bag eu“, a spus Mihaela Usurelu. Femeia mai spune ca isi creste copiii din alocatia de stat si a depus si o plingere impotriva primarului, pentru acuzatiile pe care i le-a adus acesta.

„Acum, domnul primar ma ameninta ca, daca nu retrag plingerea, voi avea de suferit. M-am prezentat de doua ori la tribunal, dar dinsul nu a venit niciodata, spunind ca are spatele asigurat. Daca nimeni nu poate face dreptate, nu mai am altceva de facut decit sa ma omor, pentru ca domnul primar ma face cum ii vine la gura si oamenii din sat discuta“, a spus Mihaela Usurelu.

„De aceea sintem aici, la primarie, sa rezolvam problemele“

Primarul comunei Dumbrava, Mircea Cioaca, a spus ca o asteapta pe tinara sa-i spuna personal nemultumirile si ca nu a solicitat sa-i fie anulat ajutorul social: „Nu cunosc problema asta, pentru ca n-a venit la mine sa-mi spuna. Noi de aceea sintem aici, la primarie, sa rezolvam problemele“. Gazeta de Sud a publicat acum un an situatia locuitorilor din Dumbrava, nevoiti sa aduca apa acasa cu bidoanele, din cauza secetei. Cele relatate, la care s-au adaugat si nemultumirile unor locuitori, printre care si Mihaela Usurelu, se pare ca l-au deranjat pe primar; asa cum probabil l-a deranjat si intrebarea: „Sint adevarate jignirile pe care i le-ati fi adus tinerei?“, moment in care telefonul edilului-sef s-a inchis. Orice incercare ulterioara de a mai fi contactat s-a dovedit in zadar. Agentul agricol al comunei a spus ca ajutorul social acordat tinerei nu a fost anulat, aceasta primind 300.000 de lei lunar, de la consiliul local, pentru incalzire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS